Alles inclusief.
Wel zo simpel voor u

Al onze producties zijn inclusief:

  • Conceptbesprekingen / pre-productie / scripting
  • Productie op locatie
  • Montage
  • Correcties na de eerste oplevering van de video’s
  • Gebruik van muziek
  • Gebruik van bestaand artwork (huisstijl, font, logo’s, etc..)
  • 100% rechtenvrij materiaal
  • Alle rechten van de content en bronbestanden

Uw productie.
In 6 stappen naar succes:

1

Creative session

Wij nemen rustig de tijd om samen tot het beste concept te komen. Om net dat extra zetje te geven aan uw productie hebben wij eigen creatieven en copywriters in dienst. Zonder dat we daarvoor extra kosten in rekening brengen.
2

Draaiboek & callsheet

Nadat het concept akkoord is met bureau of klant werken wij het idee uit tot een draaiboek of storyboard. Hierin staan alle details van de productie omschreven. Het kleurgebruik, de muziek, belangrijkste informatie voor de kijker, etc. Door middel van een callsheet wordt de klant geïnformeerd over alle belangrijke zaken die essentieel zijn voor de opnamedag.
3

Pre-Shoot meeting/call

Voorafgaand aan elke opname wordt met de klant uitvoerig de dag voorbesproken zodat iedereen op locatie weet waar hij of zij aan toe is. Bij elke productie is vanuit CNTNT.CREATORS een producer aanwezig die het contact met klant heeft en het aanspreekpunt is voor de gehele dag.
4

Opname

Voorafgaand aan elke shoot loopt onze producer samen met u nog een keer het hele script door. Samen bespreekt u alle details van de draaidagen zodat u zeker weet dat alles naar wens verloopt en u volledige controle over het eindproduct houdt.
5

Feedback & Correcties

Binnen 7 werkdagen ontvangt u een eerste versie van uw video. Middels een gebruiksvriendelijk platform kunt u gemakkelijk feedback geven. U heeft rechtstreeks contact met een van onze editors, die uw vaste aanspreekpunt is voor het gehele project. Nadat alle versies akkoord zijn voegen we ook de ondertitels toe.
6

Oplevering

Uw video is klaar. De ‘final versie’ is klaar voor publicatie. Daarnaast krijgt u een map met alle gebruikte bestanden. Alle content is en blijft uw eigendom. Na oplevering zal CNTNT.CREATORS een publicatie advies geven over hoe de campagnes in te richten om de doelgroep het beste te kunnen bereiken. Geheel kosteloos.

Bekijk ons laatste werk:

RijksWaterstaat

De nieuwe afsluitdijk

Bekijk
PostNL

Pakketautomaat

Bekijk
Kovacs

Trailer & Videoclip

Bekijk

Ook een video laten schieten? Maak een afspraak.

Kom eens sparren over uw content idee. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend.

Wij werken o.a. voor: